Web Toolbar by Wibiya

duminică, 2 decembrie 2012

Efectele prafului asupra PC-ului

Salutari ... Azi vom curata impreuna unitatea centrala care ne poatra in spatiul virtual si ne da toate informatiile pe care le dorim... deci trebie sa ii multumim intrun fel nu ? :) Praful este cel mai mare daunator al unui PC. Operatiunea de curatare trebuie realizata macar odata la 6 Luni.

 !!! Inainte de a trece la treaba, asigurativa ca nu se afla in perioada de garantie si ca puteti umbla in interior; decuplati unitatea de la sursa de curent si desfaceti capacul lateral. mai departe ceea ce va urma va depinde fix de dumneavoastra ,fiid raspunzator de efectul final.!!!
        Praful izolează. Adesea, după luni sau chiar ani, o grămadă de praf se instalează în PC. În special, tandemul procesor-cooler este în pericol, din moment ce foarte mult aer este suflat aici prin fantele înguste ale radiatorului. Praful împiedică eliminarea în siguranţă a căldurii şi poate duce la supraîncălzirea procesorului. Acesta se protejează prin funcţionarea cu o frecvență viteză redusă (throttle). Curăţaţi calculatorul în mod regulat (odată la trei luni) cu un aspirator pentru a împiedica depunerea prafului.



 Curatati si carcasa PC-ului, deoarece unele fac mai mult zgomot din cauza prafului depus.  

Incercati sa nu ajungeti in situatiile de mai jos:
 






















0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes